6 ukrepov za varno vožnjo z e-skirojem

Ste vedeli, da so posledice nesreč z e-skirojem primerljive z nesrečami mopedistov in motoristov? Ali da kar več kot polovica ponesrečenih oz. umrlih e-skiroistov v letu 2023 ni uporabljalo čelade? Kaj lahko naredite za večjo varnosti?

V kratek in priročen seznam smo strnili 6 ukrepov za varno vožnjo z električnim skirojem. Nasveti so brezplačni in dostopni vsem, ki želite prejemati koristne nasvete, informacije in ponudbe o produktih in storitvah Zavarovalnice Triglav.

    Polja, označena z *, so obvezna.

    Naročilo seznama ali prijava na prejemanje ponudb ni pogoj za sklenitev pogodbe oziroma pridobitev katerekoli plačljive storitve Zavarovalnice Triglav, d.d. Seznam je informativne narave in ne predstavlja priporočila za nakup produktov in storitev v ponudbi Zavarovalnice Triglav., d.d., in ni del pogodbene dokumentacije pri sklenitvi zavarovanja. Zavarovalnica vaše podatke, ki jih obdeluje za namene, navedene ob oddaji obrazca, hrani do preklica privolitve z vaše strani. Več informacij lahko preberete v pravnem obvestilu o varstvu osebnih podatkov.