Vozim se logo Vozim se logo Triglav logo Triglav logo Triglav logo

PRIJAVNICA

1. Kraj osvežitvene vožnje

Izberite kraj, kjer bi se najraje udeležili osvežitvene vožnje z inštruktorjem. Če boste izžrebani, boste lahko izbirali tudi med predpisanimi termini.

Vsak udeleženec pa se bo udeležil tudi treninga varne vožnje v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem.

2. Osebni podatki

Vaše osebne podatke, kontaktne podatke in podatke o vozilu zbiramo za naslednje namene:

  • E- naslov, da vas bomo lahko obvestili o rezultatih žreba in informacijah v zvezi s potekom osvežitvene vožnje. Telefonsko številko bomo uporabili za usklajevanje termina vožnje v primeru, da se na elektronsko pošto ne boste odzvali, in za sms opomnik dan pred terminom vožnje.
  • Letnico rojstva in koliko let imate vozniško dovoljenje pridobivamo z namenom, da razumemo starostno strukturo in vozniške izkušnje prijavljenih voznikov v okviru akcije Osvežitvena vožnja ter za načrtovanje podobnih akcij v prihodnje.
  • Podatke o vozilu zbiramo za namen pošiljanja trženjskih sporočil, če boste v ta namen podali privolitev na koncu tega obrazca. Glede na to, da je Zavarovalnica Triglav, d.d., organizator akcije Osvežitvene vožnje, nas zanima, kolikšen delež prijavljenih voznikov je naših zavarovancev ter izkazujejo zanimanje za tovrstne akcije.
Telefonsko številko bomo uporabili za usklajevanje termina.
Na Osvežitveno vožnjo z inštruktorjem se lahko prijavijo vozniki, starejši od 60 let.
Za prijavo je vozniško dovoljenje obvezno.

3. Podatki o vašem vozilu

Podatki o vašem vozilu so obvezni, saj boste s tem vozilom opravljali osvežitveno vožnjo.

Avto, s katerim boste opravljali izpitno vožnjo, mora biti v času vožnje ustrezno zavarovan.
Sklenjeno zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav ni pogoj za sodelovanje.

Polja, ki so označena z *, so obvezna. Privolitve za prejemanje e-novic ali za trženjske namene na koncu prijavnega obrazca so prostovoljne in niso pogoj za sodelovanje.

Voznik lahko sodeluje v akciji Osvežitvena vožnja, če se seznani s pravili in potrdi označeno polje.

i Zavarovalnica Triglav, d.d., bo zgoraj navedene podatke obdelovala za namen organizacije in izvedbe akcije Osvežitvena vožnja ter za v prijavi označene namene ter jih hranila do zaključka izvedbe, v primeru podanih privolitev pa do preklica privolitve z vaše strani, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov za pošiljanje e-novic in za e-obveščanje oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek ali izbris osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali na sponzorstva@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

1 Z vašo privolitvijo vam bomo lahko na vaš e-naslov mesečno pošiljali novičnik Vozim se. Z njimi boste lahko osvežili znanje CPP in svoje vozniško znanje, obveščali pa vas bomo tudi o vsebinah ter vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v RS, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami – vendar le v okviru novičnika Vozim se.

2 Obveščanje izvaja Zavarovalnica Triglav, d.d., za trženje svojih produktov in storitev in za trženje produktov in storitev družb Skupine Triglav. Z vašo privolitvijo vam bomo pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom oz. vašemu profilu. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami. S tem privoljenjem se bomo lahko tudi skupaj dogovorili za obisk našega zastopnika, ki vam bo predstavil navedene ponudbe.