CPP Test

Test CPP: Najtežja vprašanja

Teoretični del vozniškega izpita ali test CPP je vstopnica v svet vožnje. Preizkusite svoje poznavanje teorije na vprašanjih, ki kandidatom za vozniški izpit povzročajo največ preglavic.

Pogoja za opravljanje teoretičnega dela sta dva: kandidat mora v šoli vožnje zaključiti teoretično usposabljanje in imeti veljavno zdravniško spričevalo. Za naš test pa ni potrebno ničesar, rešen test pa bo izboljšal vaše poznavanje teorije. Pri vsakem odgovoru vas namreč čaka tudi razlaga. Ste pripravljeni? Gas!

Pozor, ponekod je možnih več pravilnih odgovorov.

Oznake članka: CPP, promet, test, vozniki

Prijavite se na e-novice

Vsak mesec berite o manj znanih pravilih CPP, osvežujte svoje znanje o cestnem bontonu in ostanite varen voznik!

Kaj delamo za varnejše ceste?

Oglejte si Heavy Rescue od blizu

Heavy Rescue je namenjen izkušenim gasilcem, mi pa 50 obiskovalcem omogočamo ogled tega ekskluzivnega, zanimivega in poučnega usposabljanja. Vabljeni!

Električni skiroji: ste za ali proti?

Rešite anketo o električnih skirojih in nam zaupajte svoje mnenje o tem prevoznem sredstvu.

Anatomija motoristove vožnje

Kakšen je slovenski motorist? Kaj vpliva na njegovo vožnjo? Kaj lahko naredimo za večjo varnost motoristov? O tem na dogodku Anatomija vožnje za motoriste.

Kako sistemi COPS povečujejo prometno varnost?

Ste že opazili nenavadne prometne znake z utripajočimi lučmi, osvetljenimi razlagalnimi tablami in s sončnimi celicami? Če jih še niste, jih po prebranem članku gotovo boste.

4 težave z omejitvami hitrosti

Upoštevanje hitrostnih omejitev ni vedno preprosta naloga. Spoznajte 4 težave in se izognite dilemam glede omejitev hitrosti.