CPP Test

Test CPP: Najtežja vprašanja

Teoretični del vozniškega izpita ali test CPP je vstopnica v svet vožnje. Preizkusite svoje poznavanje teorije na vprašanjih, ki kandidatom za vozniški izpit povzročajo največ preglavic.

Pogoja za opravljanje teoretičnega dela sta dva: kandidat mora v šoli vožnje zaključiti teoretično usposabljanje in imeti veljavno zdravniško spričevalo. Za naš test pa ni potrebno ničesar, rešen test pa bo izboljšal vaše poznavanje teorije. Pri vsakem odgovoru vas namreč čaka tudi razlaga. Ste pripravljeni? Gas!

Pozor, ponekod je možnih več pravilnih odgovorov.

Oznake članka: cpp, vozniški izpit

Kaj delamo za varnejše ceste?

Kdo že učinkovito uporablja DRAJV zemljevid in kako?

DRAJV zemljevid pomaga prepoznati nevarne odseke, načrtovati varne poti in raziskovati. Aktivnim državljanom daje orodje za izboljšanje lokalnega okolja.

Prostoferke – odlične voznice, srčne prostovoljke

Spoznajte srčne prostovoljne voznice, ki so v prevozih starejših našle veselje, smisel, družbo in način za ohranjanje vozniške kondicije.

Z DRAJV podatki do varnejših poti

Spoznajte DRAJV zemljevid, ki ponuja povsem nov vpogled v način vožnje slovenskih voznikov in v najpogostejše izzive v prometu.

Bi kupili e-skiro svojemu otroku?

E-skiro ni igrača, zato je prav, da starši opravijo tehten premislek pred nakupom e-skiroja za svojega otroka. Preverite osnovne nasvete za lažjo odločitev.