CPP Test

Test CPP: Imate obvezno opremo?

To vprašanje zastavijo uslužbenci ob tehničnem pregledu in registraciji vozila, nato pa vozniki na obvezno opremo radi pozabijo. Dokler se ne pripeti, da obvezno opremo potrebujejo. Preverite, kako dobro poznate predpise glede obvezne opreme v avtomobilu. Med testom boste obnovili znanje in se morda spomnili, kaj je treba nadomestiti ali dopolniti.

Oznake članka: avtomobilisti, cpp, vozniški izpit

Kaj delamo za varnejše ceste?

Prostoferke – odlične voznice, srčne prostovoljke

Spoznajte srčne prostovoljne voznice, ki so v prevozih starejših našle veselje, smisel, družbo in način za ohranjanje vozniške kondicije.

Z DRAJV podatki do varnejših poti

Spoznajte DRAJV zemljevid, ki ponuja povsem nov vpogled v način vožnje slovenskih voznikov in v najpogostejše izzive v prometu.

Bi kupili e-skiro svojemu otroku?

E-skiro ni igrača, zato je prav, da starši opravijo tehten premislek pred nakupom e-skiroja za svojega otroka. Preverite osnovne nasvete za lažjo odločitev.

E-skiro: 6 pasti in 6 rešitev za varno vožnjo

6 stvari, ki jih morate vedeti, da bo vaša vožnja z e-skirojem varna. Svoje veščine in spretnosti pa lahko preizkusite tudi na simulatorju e-skiroja.

Osvežitvena vožnja za motoriste

Kaj je še boljši način od treninga na poligonu, da povadite svoje motoristične spretnosti? Osvežitvene vožnje za motoriste z inštruktorjem.