Bonton Test

Test: Voznik, ne jezi se

Septembrska gneča, tovornjaki, delo na cesti in vozniki, ki namesto na cesto gledajo v telefon, na ceste prinašajo zastoje, s tem pa tudi pisano mavrico vozniških slogov. Le kdo lahko ob vsem tem ostane miren in potrpežljiv? Sploh če se mudi!

Pripravili smo test, ob katerem boste malo sprostili napetost in se, upamo, tudi nasmejali. To, kako bi reagirali, naj seveda ostane samo fantazija, saj vas še naprej spodbujamo, da na cesti vozite po prometnih predpisih, varno in strpno.

Oznake članka: avtomobilisti, motoristi

Kaj delamo za varnejše ceste?

Bi kupili e-skiro svojemu otroku?

E-skiro ni igrača, zato je prav, da starši opravijo tehten premislek pred nakupom e-skiroja za svojega otroka. Preverite osnovne nasvete za lažjo odločitev.

E-skiro: 6 pasti in 6 rešitev za varno vožnjo

6 stvari, ki jih morate vedeti, da bo vaša vožnja z e-skirojem varna. Svoje veščine in spretnosti pa lahko preizkusite tudi na simulatorju e-skiroja.

Osvežitvena vožnja za motoriste

Kaj je še boljši način od treninga na poligonu, da povadite svoje motoristične spretnosti? Osvežitvene vožnje za motoriste z inštruktorjem.

Starejši vozniki: Zakaj osvežitvene vožnje pomagajo?

Zakaj je osvežitvena vožnja priložnost za obnovitev vozniških spretnosti starejših voznikov? Kako naj ponovno pridobijo samozavest za vožnjo?

Kaj je simulator varne vožnje?

Razvojno-predstavitveni center mladim voznikom ponuja zanimivo izkušnjo na simulatorju vožnje. Spoznajte jo!