Bonton Test

Test: Voznik, ne jezi se

Septembrska gneča, tovornjaki, delo na cesti in vozniki, ki namesto na cesto gledajo v telefon, na ceste prinašajo zastoje, s tem pa tudi pisano mavrico vozniških slogov. Le kdo lahko ob vsem tem ostane miren in potrpežljiv? Sploh če se mudi!

Pripravili smo test, ob katerem boste malo sprostili napetost in se, upamo, tudi nasmejali. To, kako bi reagirali, naj seveda ostane samo fantazija, saj vas še naprej spodbujamo, da na cesti vozite po prometnih predpisih, varno in strpno.

Oznake članka: avtomobilisti, motoristi

Kaj delamo za varnejše ceste?

Kdo že učinkovito uporablja DRAJV zemljevid in kako?

DRAJV zemljevid pomaga prepoznati nevarne odseke, načrtovati varne poti in raziskovati. Aktivnim državljanom daje orodje za izboljšanje lokalnega okolja.

Prostoferke – odlične voznice, srčne prostovoljke

Spoznajte srčne prostovoljne voznice, ki so v prevozih starejših našle veselje, smisel, družbo in način za ohranjanje vozniške kondicije.

Z DRAJV podatki do varnejših poti

Spoznajte DRAJV zemljevid, ki ponuja povsem nov vpogled v način vožnje slovenskih voznikov in v najpogostejše izzive v prometu.

Bi kupili e-skiro svojemu otroku?

E-skiro ni igrača, zato je prav, da starši opravijo tehten premislek pred nakupom e-skiroja za svojega otroka. Preverite osnovne nasvete za lažjo odločitev.